Over
gijs fenger

Welkom bij Gijs Fenger Digitale Marketing

Bij Gijs Fenger Digitale Marketing ligt onze passie in het ondersteunen van ondernemers bij het opbouwen van een sterk online merk. Wij krijgen energie van het helpen van anderen naar succes en geloven sterk in een hands-on mentaliteit. Ons team staat klaar om jou te helpen bij het realiseren van je zakelijke doelen door middel van effectieve en innovatieve marketingstrategieën.

Bij ons krijg je direct te maken met een persoonlijke benadering. Hoewel we soms werk uitbesteden, blijft er altijd één vast contactpersoon om ervoor te zorgen dat de communicatie soepel en consistent verloopt.

Daarnaast bloggen we graag over marketing en e-commerce. In ons kenniscentrum delen we tips en de laatste ontwikkelingen om jouw kennis te vergroten.

Ons team

Gijs Fenger

Oprichter

Mijn naam is Gijs Fenger, oprichter van Gijs Fenger Digitale Marketing. Met een achtergrond in Creative Business en een passie voor media, marketing en ondernemen, help ik ondernemers hun online merk te versterken en hun doelen te bereiken.

Waarom kiezen voor Gijs Fenger?

Persoonlijke benadering

Bij Gijs Fenger geloven we in een persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om uw bedrijf en uw doelen te begrijpen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die echt werken voor u. Onze betrokkenheid en maatwerk zorgen ervoor dat elke klant zich uniek en gewaardeerd voelt.

Resultaatgerichte werkwijze

Onze werkwijze is altijd gericht op het behalen van concrete resultaten. We gebruiken bewezen strategieën en technieken om ervoor te zorgen dat uw online aanwezigheid groeit en uw investeringen renderen. We meten continu de prestaties en optimaliseren waar nodig, zodat u altijd verzekerd bent van het beste resultaat

.

Alles-in-één Digitale Marketingstrategie

Wij bieden een allesomvattende digitale marketingstrategie, inclusief op maat gemaakte websites, webshops, SEO, SEA, leadcampagnes en videoproductie. Zelfs als u geen ervaring heeft met digitale marketing, helpen wij u om strategisch te groeien en uw klanten effectief te bereiken. Bij Gijs Fenger krijgt u één betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw online marketingbehoeften en begeleiden wij u stap voor stap naar succes.

Laatste artikelen

Laatste projecten

DAAG ONS UIT!

mail
Dit is een verplicht veld
phone
Dit is een verplicht veld
edit
Dit is een verplicht veld